Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Versterking van de uitmuntendheid in de automobielindustrie: samenwerking van Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.

Versterking van de uitmuntendheid in de automobielindustrie: samenwerking van Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.

2024-06-07
Latest company news about Versterking van de uitmuntendheid in de automobielindustrie: samenwerking van Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. werd opgericht in 2014 en heeft haar hoofdkantoor in Guangzhou.Onze strategische locatie in GuangzhouHet is een middelpunt van economische activiteit en vervoer en stelt ons in staat een breed scala aan klanten effectief te bedienen en onze capaciteiten in de automobielindustrie te verbeteren.Een van de belangrijkste factoren achter ons succes is onze samenwerking met verschillende bekende merken en bedrijven, zodat we topproducten leveren voor modellen als Isuzu (Jiangling, Qingling), DAMX en Great Wall.

Samenwerken met leiders in de industrie

Bij Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd, geloven we dat sterke samenwerkingsverbanden essentieel zijn voor het leveren van hoogwaardige auto-onderdelen.We zijn trots om samen te werken met enkele van de meest gerespecteerde namen in de industrie., waarbij expertise en innovatie worden samengevoegd om onze klanten beter te bedienen.

1Doctor Trading (Shanghai) Co., LTD.

Doctor Trading staat bekend om zijn superieure kwaliteit en innovatieve oplossingen in auto-onderdelen.Onze samenwerking met Doctor Trading stelt ons in staat om geavanceerde componenten aan te bieden die de prestaties en betrouwbaarheid van het voertuig verbeteren..

2Nanjing Aotejia Cooling Machine Co., LTD.

Nanjing Aotejia is gespecialiseerd in geavanceerde koelsystemen en levert topkwaliteit radiatoren en koeloplossingen.het voorkomen van oververhitting en het verlengen van de levensduur van de motor.

3Hua Yu Powertrain Components System (Shanghai) Co., LTD.

Hua Yu Powertrain is toonaangevend op het gebied van aandrijflijncomponenten en biedt hoogwaardige onderdelen die de brandstofefficiëntie en het vermogen verbeteren.Onze samenwerking met Hua Yu Powertrain stelt ons in staat om robuuste en betrouwbare motorcomponenten aan onze klanten te leveren..

4. Wenzhou Tianqiu Electric Appliance Co., LTD.

Wenzhou Tianqiu staat bekend om zijn elektrische componenten, van starters en alternatoren tot geavanceerde sensoren.de hoge eisen van moderne voertuigen voldoen.

5Zhuhai Greiley remplakken.

De remprestaties zijn cruciaal voor de veiligheid van het voertuig, en onze samenwerking met Zhuhai Greiley zorgt ervoor dat we hoogwaardige remplakken leveren die een superieure remkracht en duurzaamheid leveren.

6Valeo Auto Parts Trading (Shanghai) Co., LTD.

Onze samenwerking met Valeo stelt ons in staat om een breed scala aan onderdelen aan te bieden, van verlichtingssystemen tot afwisselbladen,ervoor zorgen dat onze klanten de beste producten krijgen.

7Aisidi (Chongqing) Drive System Co., LTD.

Aisidi is gespecialiseerd in geavanceerde aandrijfsystemen die de prestaties en efficiëntie van voertuigen verbeteren.Onze samenwerking met Aisidi betekent dat we geavanceerde aandrijfsysteemcomponenten kunnen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.

8Shanghai Changhui Electric Appliance Co., LTD.

Shanghai Changhui levert een verscheidenheid aan elektrische apparaten van hoge kwaliteit, zodat onze producten op de voorgrond van de technologie staan.Dit partnerschap versterkt ons vermogen om onze klanten betrouwbare en innovatieve elektrische oplossingen te bieden.

9Wuxi Huishan Pump Co., LTD.

Wuxi Huishan is een specialist in pomptechnologie en levert ons robuuste en efficiënte pompen die essentieel zijn voor verschillende auto-systemen.Hun expertise zorgt ervoor dat onze onderdelen onder alle omstandigheden betrouwbaar werken..

Verbintenis tot kwaliteit en innovatie

Onze samenwerking met deze gerenommeerde merken onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en innovatie.we zorgen ervoor dat elk product dat we aanbieden voldoet aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheidDeze samenwerkingsverbanden stellen ons ook in staat om op de voorgrond te blijven van de automobieltechnologie en ons productaanbod voortdurend te verbeteren om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Klantgerichte aanpak

Bij Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. staan onze klanten centraal in alles wat we doen.Onze partnerschappen met toonaangevende merken stellen ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige onderdelen aan te bieden, zodat onze klanten de beste waarde voor hun investering krijgen.

Voor meer informatie over onze producten en samenwerkingen, bezoek onze website opGuangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw automobielbehoeften met excellentie en integriteit te vervullen.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons