Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: Nieuwe normen stellen in auto-onderdelen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: Nieuwe normen stellen in auto-onderdelen

2024-07-02
Latest company news about Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: Nieuwe normen stellen in auto-onderdelen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd., opgericht in 2014 en gevestigd in Guangzhou, is snel uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hoogwaardige auto-onderdelen.Gespecialiseerd in onderdelen voor gerenommeerde voertuigmerken zoals Isuzu (Jiangling), Qingling), DAMX en Great Wall, we zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.Dit nieuwsartikel onderzoekt onze belangrijkste product aanbiedingen en hoe onze toewijding aan uitmuntendheid en efficiëntie ons onderscheidt.

Versnelde levering en uitgebreide service

Bij Guangdong Huimen begrijpen we het belang van tijdige levering en betrouwbare service in de auto-onderdelenindustrie.Onze efficiënte logistiek en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat onze klanten hun bestellingen snel en nauwkeurig ontvangenDe belangrijkste aspecten van onze dienstverlening zijn:

 • Snel verzenden:Wij onderhouden een goed georganiseerde voorraad en een gestroomlijnd orderverwerkingssysteem, waardoor wij producten snel en efficiënt kunnen verzenden om aan de dringende behoeften van onze klanten te voldoen.
 • Professionele service team:Onze deskundige en vriendelijke vertegenwoordigers van de klantenservice staan altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen en bieden oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.
 • Ondersteuning in realtime:Klanten kunnen een bericht achterlaten in de chatbox op onze website, en onze business managers zullen snel reageren om de nodige ondersteuning en hulp te bieden.

Motorcomponenten: nauwkeurigheid en prestaties

Motoronderdelen zijn het hart van elk voertuig, en bij Guangdong Huimen bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige motoronderdelen ontworpen voor superieure prestaties en duurzaamheid.Onze belangrijkste motorproducten zijn::

 • Volledige motoren:Onze motoren zijn gebouwd voor duurzaamheid en optimale prestaties, waardoor een soepele en efficiënte werking wordt gewaarborgd.
 • met een vermogen van meer dan 50 WPrecies vervaardigde cilinderkoppen en -assemblages verbeteren de verbrandingsdoeltreffendheid en het vermogen.
 • met een vermogen van meer dan 50 WHoogwaardige krukassen en kamassen zorgen voor een soepele werking van de motor en een lange levensduur.
 • met een vermogen van meer dan 50 WRobuuste zuigers en zuigerringen houden de motor compressie en leveren een consistente prestaties.
 • Turbocompressoren:Geavanceerde turboladers verhogen het vermogen van de motor en het brandstofverbruik, waardoor de prestaties een concurrentievoordeel bieden.

Onze motorcomponenten worden strikt getest en geproduceerd om aan de eisen van moderne voertuigen te voldoen, waardoor uitzonderlijke prestaties worden gewaarborgd onder verschillende rijomstandigheden.

Chassiscomponenten: verbetering van stabiliteit en comfort

Het chassis van een voertuig is cruciaal voor zijn stabiliteit, hantering en algehele comfort.

 • Schokdempers:Duurzame schokdempers die een uitstekend rijcomfort en -stabiliteit bieden en zorgen voor een soepele rijervaring.
 • Beheersarmen en behuizingen:Precieze besturingsarmen en -buizen die het rijgedrag van het voertuig verbeteren en trillingen verminderen, waardoor de algemene rijdynamiek wordt verbeterd.
 • Sturingcomponenten:Betrouwbare stuurinrichtingen, stuurgroeven en stuurpompjes die zorgen voor een nauwkeurig en snel stuur.
 • Brekcomponenten:Hoogwaardige remschijven, remkussels en hoofdcilinders die een superieure remkracht en veiligheid leveren.

Onze chassiscomponenten zijn ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheids- en prestatienormen, waardoor voertuigen die met onze onderdelen zijn uitgerust, een soepele, stabiele en comfortabele rit bieden.

Kwaliteit en innovatie centraal

Kwaliteit en innovatie zijn de basis van het succes van Guangdong Huimen.ervoor zorgen dat elk product dat wij aanbieden aan strenge kwaliteitsnormen voldoetOnze toewijding aan uitmuntendheid omvat:

 • Uitgebreide testen:Elk product wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen voor prestaties en duurzaamheid.
 • Premium materialen:We gebruiken alleen de beste materialen, waardoor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze onderdelen gegarandeerd zijn.
 • Continu verbeteren:We perfectioneren onze producten en processen voortdurend om voorop te blijven in de automotive technologie.

Conclusies

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd is toegewijd aan het stellen van nieuwe normen in de auto-onderdelen industrie met superieure producten en uitzonderlijke service.En klanttevredenheid onderscheidt ons van de concurrentie.We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment producten te verkennen en de uitmuntendheid te ervaren die ons merk definieert.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken:Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw automotive behoeften te vervullen met onze expertise en toewijding.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons