Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: De auto-onderdelenindustrie revolutionair maken met ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: De auto-onderdelenindustrie revolutionair maken met ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie

2024-07-06
Latest company news about Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: De auto-onderdelenindustrie revolutionair maken met ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd., opgericht in 2014 en gevestigd in Guangzhou, is snel een leider geworden in de auto-onderdelenindustrie.Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige onderdelen voor gerenommeerde voertuigmerken zoals Isuzu (Jiangling)Met een toewijding aan uitmuntendheid en innovatie, zijn we toegewijd aan het verbeteren van voertuigprestaties en betrouwbaarheid.Dit nieuwsartikel belicht onze belangrijkste product aanbiedingen en hoe onze toewijding aan kwaliteit ons onderscheidt in de industrie.

Motorcomponenten: het hart van prestaties

Bij Guangdong Huimen erkennen we het cruciale belang van motorcomponenten bij het garanderen van voertuigprestaties.Ons uitgebreide assortiment motoronderdelen is ontworpen om optimale functionaliteit en duurzaamheid te biedenOnze belangrijkste motorproducten zijn:

 • Motorenassemblages:Onze complete motorassemblages zijn gebouwd voor duurzaamheid en topprestaties, waardoor een soepele en efficiënte werking wordt gewaarborgd.
 • met een vermogen van meer dan 50 WPrecies vervaardigde cilinderkoppen en -assemblages verbeteren de verbrandingsdoeltreffendheid en het vermogen.
 • met een vermogen van meer dan 50 WHoogwaardige krukassen en kamassen zorgen voor een soepele werking van de motor en een lange levensduur.
 • met een vermogen van meer dan 50 WRobuuste zuigers en zuigerringen houden de motor compressie en leveren een consistente prestaties.
 • Turbocompressoren:Geavanceerde turboladers verhogen het vermogen van de motor en het brandstofverbruik, waardoor de prestaties een concurrentievoordeel bieden.

Elk van deze onderdelen wordt strikt getest en geproduceerd om aan de eisen van moderne voertuigen te voldoen, zodat ze onder verschillende rijomstandigheden uitzonderlijke prestaties leveren.Onze motoronderdelen zijn compatibel met toonaangevende merken zoals Isuzu., DAMX en Great Wall, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor het verbeteren van de voertuigprestaties.

Chassiscomponenten: herdefinieerde stabiliteit en comfort

Het chassis is van fundamenteel belang voor de stabiliteit, het hanteren en het comfort van een voertuig.

 • Schokdempers:Duurzame schokdempers die een uitstekend rijcomfort en -stabiliteit bieden en zorgen voor een soepele rijervaring.
 • Beheersarmen en behuizingen:Precieze besturingsarmen en -buizen die het rijgedrag van het voertuig verbeteren en trillingen verminderen, waardoor de algemene rijdynamiek wordt verbeterd.
 • Sturingcomponenten:Betrouwbare stuurinrichtingen, stuurgroeven en stuurpompjes die zorgen voor een nauwkeurig en snel stuur.
 • Brekcomponenten:Hoogwaardige remschijven, remkussels en hoofdcilinders die een superieure remkracht en veiligheid leveren.

Onze chassiscomponenten zijn ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheids- en prestatienormen, waardoor voertuigen die met onze onderdelen zijn uitgerust, een soepele, stabiele en comfortabele rit bieden.

Kwaliteit en innovatie

Kwaliteit en innovatie staan centraal in de activiteiten van Guangdong Huimen.ervoor zorgen dat elk product dat wij aanbieden aan strenge kwaliteitsnormen voldoetOnze toewijding aan uitmuntendheid omvat:

 • Uitgebreide testen:Elk product wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen voor prestaties en duurzaamheid.
 • Premium materialen:We gebruiken alleen de beste materialen, waardoor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze onderdelen gegarandeerd zijn.
 • Continu verbeteren:We perfectioneren onze producten en processen voortdurend om voorop te blijven in de automotive technologie.

Uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning

Ons professionele team is toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten.

 • Ingenieurs en technici:Onze ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze producten innovatief en hoogwaardig zijn.
 • Specialisten op het gebied van kwaliteitscontrole:Ons kwaliteitscontrole team test elk product streng om onze hoge normen te handhaven.
 • Vertegenwoordigers van de klantenservice:Onze vriendelijke en deskundige klantenservice is altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

Klantgerichte aanpak

Bij Guangdong Huimen zijn onze klanten onze hoogste prioriteit. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service aan te bieden.

 • Op maat gemaakte oplossingen:We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.
 • Reactieve ondersteuning:U kunt een bericht achterlaten in de chatbox op onze website, en we zullen snel reageren om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Conclusies

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. is toegewijd aan de revolutie van de auto-onderdelen industrie met superieure producten en uitzonderlijke service.En klanttevredenheid onderscheidt ons van de concurrentie.We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment producten te verkennen en de uitmuntendheid te ervaren die ons merk definieert.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken:Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw automotive behoeften te vervullen met onze expertise en toewijding.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons