Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: Voorsprong in autodeeltjes voor verbeterde prestaties

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: Voorsprong in autodeeltjes voor verbeterde prestaties

2024-06-28
Latest company news about Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: Voorsprong in autodeeltjes voor verbeterde prestaties

BijGuangdong Huimen Industrial Co., Ltd., zijn we trots op het leveren van topklasse auto-onderdelen die tegemoetkomen aan de behoeften van verschillende voertuigmerken, waardoor optimale prestaties en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.Opgericht in 2014 en gevestigd in Guangzhou, zijn we snel een vertrouwde naam geworden in de automobielindustrie, dankzij onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.We zullen ons richten op ons uitgebreide product aanbod en hoe ze de belangrijkste automerken zoals Isuzu (Jiangling) ten goede komen., Qingling), DAMX en de Grote Muur.

Gespecialiseerde motorcomponenten voor maximale efficiëntie

De motorprestaties zijn van cruciaal belang voor elk voertuig en bij Guangdong Huimen leveren we een breed scala aan motoronderdelen die zijn ontworpen om de efficiëntie en betrouwbaarheid te maximaliseren.

 • Volledige motoren:Onze complete motoren zijn ontworpen voor duurzaamheid en topprestaties.
 • met een vermogen van meer dan 50 WPrecies vervaardigde cilinderkoppen en -assemblages die het verbrandingspercentage en het vermogen verhogen.
 • met een vermogen van meer dan 50 WHoogwaardige krukassen en kamassen die bijdragen aan een soepele werking van de motor en een langdurige prestatie.
 • met een vermogen van meer dan 50 WRobuuste zuigers en zuigerringen die de motor compressie te behouden en leveren consistente prestaties.
 • Turbocompressoren:Geavanceerde turbocompressoren die het vermogen van de motor en het brandstofverbruik verhogen, waardoor de prestaties een voorsprong hebben.

Onze motorcomponenten zijn zorgvuldig ontworpen om aan de eisen van moderne voertuigen te voldoen, zodat ze uitzonderlijke prestaties leveren onder verschillende rijomstandigheden.Deze onderdelen zijn compatibel met toonaangevende merken., inclusief Isuzu, DAMX en Great Wall, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor het verbeteren van de voertuigprestaties.

Hoogwaardige chassiscomponenten voor betere stabiliteit en comfort

Het chassis is een fundamenteel onderdeel van elk voertuig, wat van invloed is op de stabiliteit, hantering en comfort.

 • Schokdempers:Duurzame schokdempers die een uitstekend rijcomfort en -stabiliteit bieden en zorgen voor een soepele rijervaring.
 • Beheersarmen en behuizingen:Precieze besturingsarmen en -buizen die het rijgedrag van het voertuig verbeteren en trillingen verminderen, waardoor de algemene rijdynamiek wordt verbeterd.
 • Sturingcomponenten:Betrouwbare stuurinrichtingen, stuurgroeven en stuurpompjes die zorgen voor een nauwkeurig en snel stuur.
 • Brekcomponenten:Hoogwaardige remschijven, remkussels en hoofdcilinders die een superieure remkracht en veiligheid leveren.

Onze chassiscomponenten zijn ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheids- en prestatienormen, waardoor voertuigen die met onze onderdelen zijn uitgerust, een soepele, stabiele en comfortabele rit bieden.

Verbintenis tot uitmuntendheid en innovatie

Bij Guangdong Huimen staan kwaliteit en innovatie centraal in alles wat we doen.ervoor zorgen dat elk product dat wij aanbieden aan strenge kwaliteitsnormen voldoetOnze toewijding aan uitmuntendheid omvat:

 • Uitgebreide testen:Elk product wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen voor prestaties en duurzaamheid.
 • Premium materialen:We gebruiken alleen de beste materialen, waardoor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze onderdelen gegarandeerd zijn.
 • Continu verbeteren:We verfijnen onze producten en processen voortdurend om op de voorgrond te blijven van de automobieltechnologie.

Toegewijde klantenservice en ondersteuning

Ons professionele team streeft ernaar om onze klanten uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden.

 • Ingenieurs en technici:Onze ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze producten innovatief en hoogwaardig zijn.
 • Specialisten op het gebied van kwaliteitscontrole:Ons kwaliteitscontrole team test elk product streng om onze hoge normen te handhaven.
 • Vertegenwoordigers van de klantenservice:Onze vriendelijke en deskundige klantenservice is altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

Klantgerichte aanpak

Bij Guangdong Huimen zijn onze klanten onze hoogste prioriteit. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service aan te bieden.

 • Op maat gemaakte oplossingen:We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.
 • Reactieve ondersteuning:U kunt een bericht achterlaten in de chatbox op onze website, en we zullen snel reageren om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Conclusies

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. is toegewijd aan het leveren van superieure autoonderdelen voor toonaangevende merken zoals Isuzu, DAMX en Great Wall.En klanttevredenheid onderscheidt ons in de auto-onderdelen industrie.We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment producten te verkennen en de uitmuntendheid te ervaren die ons merk definieert.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken:Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw automotive behoeften te vervullen met onze expertise en toewijding.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons