Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. verbetert de prestaties van de auto's met premium motor- en chassisonderdelen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. verbetert de prestaties van de auto's met premium motor- en chassisonderdelen

2024-06-28
Latest company news about Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. verbetert de prestaties van de auto's met premium motor- en chassisonderdelen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd., een toonaangevende leverancier van auto-onderdelen, is toegewijd aan de levering van hoogwaardige motor- en chassiscomponenten die de prestaties en betrouwbaarheid van voertuigen verbeteren.We zijn strategisch gelegen in een belangrijk economisch en vervoerscentrumDit nieuwsartikel belicht ons gespecialiseerde product aanbod in motor- en chassisonderdelen voor toonaangevende automerken zoals Isuzu (Jiangling,Qingling), DAMX, en de Grote Muur.

Omvattende motoronderdelen voor optimale prestaties

Motoronderdelen zijn het hart van elk voertuig, en bij Guangdong Huimen zorgen we ervoor dat onze onderdelen voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Motorenassemblages:Complete motoren die zijn ontworpen voor duurzaamheid en optimale prestaties.
 • met een vermogen van meer dan 50 WPrecieze cilinderkoppen en -assemblages die een efficiënte verbranding en vermogen garanderen.
 • met een vermogen van meer dan 50 WHoogwaardige krukassen en kamshaften die een soepele werking van de motor en een lange levensduur bieden.
 • met een vermogen van meer dan 50 WDuurzame zuigers en zuigerringen die de compressie en prestaties van de motor handhaven.
 • Turbocompressoren:Efficiënte turboladers die het vermogen van de motor en het brandstofverbruik verhogen.

Deze componenten worden nauwgezet getest en geproduceerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strenge eisen van moderne automobielmotoren.,En de Grote Muur, zodat onze klanten betrouwbare onderdelen krijgen die de prestaties van het voertuig verbeteren.

Geavanceerde onderdelen voor een betere stabiliteit en comfort

Chassiscomponenten spelen een cruciale rol in de veiligheid, stabiliteit en comfort van een voertuig.

 • Schokdempers:Duurzame schokdempers die uitstekend rijcomfort en voertuigstabiliteit bieden.
 • Beheersarmen en behuizingen:Precieze besturingsarmen en -buizen die het rijgedrag van het voertuig verbeteren en trillingen verminderen.
 • Sturingcomponenten:Betrouwbare stuurinrichtingen, stuurgroeven en stuurpompjes die zorgen voor een nauwkeurig en snel stuur.
 • Brekcomponenten:Hoogwaardige remschijven, remkussels en hoofdcilinders die een superieure remkracht en veiligheid bieden.

Onze chassisonderdelen zijn ontworpen om aan de hoogste normen voor veiligheid en prestaties te voldoen, zodat voertuigen met onze onderdelen een soepele en stabiele rit kunnen bieden.

Verbintenis tot kwaliteit en innovatie

Bij Guangdong Huimen zijn we toegewijd aan kwaliteit en innovatie.En SASO zorgt ervoor dat elk product van de hoogste kwaliteit is.Onze strenge kwaliteitscontroleprocessen omvatten:

 • Grondig onderzoek:Elk product wordt uitgebreid getest om aan onze strenge kwaliteitsnormen te voldoen.
 • Materiaal van hoge kwaliteit:We gebruiken alleen de beste materialen om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze onderdelen te garanderen.
 • Continu verbeteren:We verfijnen onze producten en processen voortdurend om voorop te blijven in de automobieltechnologie.

Professionele en responsieve klantenservice

Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en ondersteuning.

 • Ingenieurs en technici:Onze ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze producten innovatief en hoogwaardig zijn.
 • Specialisten op het gebied van kwaliteitscontrole:Ons kwaliteitscontrole team zorgt ervoor dat elk product aan onze hoge normen voldoet.
 • Vertegenwoordigers van de klantenservice:Onze klantenservice is altijd klaar om te helpen met vragen, en biedt deskundige en vriendelijke ondersteuning.

Klantgerichte aanpak

Bij Guangdong Huimen zijn onze klanten onze hoogste prioriteit. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service aan te bieden.

 • Op maat gemaakte oplossingen:We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.
 • Vinnige ondersteuning:Onze business managers zijn beschikbaar om u te helpen met vragen. U kunt een bericht achterlaten in de chatbox op onze website, en we zullen snel reageren.

Conclusies

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. is toegewijd aan het leveren van superieure motor- en chassisonderdelen voor toonaangevende automerken zoals Isuzu, DAMX en Great Wall.innovatieWe nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment te verkennen en de uitmuntendheid te ervaren die ons merk definieert.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken:Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw automotive behoeften te vervullen met onze expertise en toewijding.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons