Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: uitmuntendheid in auto-onderdelen stimuleren

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: uitmuntendheid in auto-onderdelen stimuleren

2024-07-04
Latest company news about Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.: uitmuntendheid in auto-onderdelen stimuleren

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd., opgericht in 2014 en gevestigd in de bruisende stad Guangzhou, staat aan de voorgrond van de auto-onderdelenindustrie.Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige onderdelen voor vooraanstaande voertuigmerken zoals Isuzu (Jiangling)Onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft onze reputatie als betrouwbare partner in de automobielsector versterkt.Dit nieuwsartikel onderzoekt onze uiteenlopende producten en benadrukt hoe onze toewijding aan uitmuntendheid ons onderscheidt.

Innovatieve motorcomponenten voor maximale prestaties

Bij Guangdong Huimen begrijpen we dat het hart van elk voertuig in de motor ligt.Onze belangrijkste motorproducten zijn::

 • Volledige motoren:Gebouwd voor duurzaamheid en optimale prestaties, garanderen onze motoren een soepele en efficiënte werking.
 • met een vermogen van meer dan 50 WPrecieze cilinderkoppen en -assemblages die het verbrandingspercentage en het vermogen verhogen.
 • met een vermogen van meer dan 50 WHoogwaardige krukassen en kamassen die zijn ontworpen om een soepele werking van de motor en een lange levensduur te garanderen.
 • met een vermogen van meer dan 50 WRobuuste zuigers en zuigerringen die de motor compressie te behouden en leveren consistente prestaties.
 • Turbocompressoren:State-of-the-art turbocompressoren die het vermogen van de motor en het brandstofverbruik verhogen en een concurrentievoordeel in prestaties bieden.

Onze motorcomponenten worden strikt getest en geproduceerd om te voldoen aan de strenge eisen van moderne voertuigen, waardoor uitzonderlijke prestaties worden gewaarborgd onder verschillende rijomstandigheden.Compatibel met toonaangevende merken zoals Isuzu, DAMX en Great Wall, onze motoronderdelen zijn een betrouwbare keuze voor het verbeteren van de voertuigprestaties.

Superieure chassiscomponenten voor betere stabiliteit en comfort

Het chassis van een voertuig speelt een cruciale rol in zijn stabiliteit, hanteerbaarheid en algehele comfort.

 • Schokdempers:Duurzame schokdempers die een uitstekend rijcomfort en -stabiliteit bieden en zorgen voor een soepele rijervaring.
 • Beheersarmen en behuizingen:Precieze besturingsarmen en -buizen die het rijgedrag van het voertuig verbeteren en trillingen verminderen, waardoor de algemene rijdynamiek wordt verbeterd.
 • Sturingcomponenten:Betrouwbare stuurinrichtingen, stuurgroeven en stuurpompjes die zorgen voor een nauwkeurig en snel stuur.
 • Brekcomponenten:Hoogwaardige remschijven, remkussels en hoofdcilinders die een superieure remkracht en veiligheid leveren.

Onze chassiscomponenten zijn ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheids- en prestatienormen, waardoor voertuigen die met onze onderdelen zijn uitgerust, een soepele, stabiele en comfortabele rit bieden.

Verbintenis tot kwaliteit en innovatie

Bij Guangdong Huimen zijn kwaliteit en innovatie de pijlers van ons succes.ervoor zorgen dat elk product dat wij aanbieden aan strenge kwaliteitsnormen voldoetOnze toewijding aan uitmuntendheid omvat:

 • Uitgebreide testen:Elk product wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen voor prestaties en duurzaamheid.
 • Premium materialen:We gebruiken alleen de beste materialen, waardoor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze onderdelen gegarandeerd zijn.
 • Continu verbeteren:We perfectioneren onze producten en processen voortdurend om voorop te blijven in de automotive technologie.

Toegewijde klantenservice en ondersteuning

Ons professionele team streeft ernaar om onze klanten uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden.

 • Ingenieurs en technici:Onze ervaren ingenieurs en technici zorgen ervoor dat onze producten innovatief en hoogwaardig zijn.
 • Specialisten op het gebied van kwaliteitscontrole:Ons kwaliteitscontrole team test elk product streng om onze hoge normen te handhaven.
 • Vertegenwoordigers van de klantenservice:Onze vriendelijke en deskundige klantenservice is altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

Klantgerichte aanpak

Bij Guangdong Huimen zijn onze klanten onze hoogste prioriteit. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service aan te bieden.

 • Op maat gemaakte oplossingen:We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.
 • Reactieve ondersteuning:U kunt een bericht achterlaten in de chatbox op onze website, en we zullen snel reageren om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Conclusies

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd is toegewijd aan het stimuleren van uitmuntendheid in de auto-onderdelen industrie met superieure producten en uitzonderlijke service.En klanttevredenheid onderscheidt ons van de concurrentie.We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment producten te verkennen en de uitmuntendheid te ervaren die ons merk definieert.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken:Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw automotive behoeften te vervullen met onze expertise en toewijding.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons