Bericht versturen

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. feimenlmugolchina@gmail.com 86-020-31216371

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over Verhoging van de prestaties van de auto met kwaliteitsonderdelen van Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.

Verhoging van de prestaties van de auto met kwaliteitsonderdelen van Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.

2024-06-18
Latest company news about Verhoging van de prestaties van de auto met kwaliteitsonderdelen van Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.

BijGuangdong Huimen Industrial Co., Ltd., zijn we toegewijd aan het verbeteren van de prestaties en betrouwbaarheid van voertuigen door middel van ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige auto-onderdelen.We zijn strategisch gepositioneerd in een dynamisch economisch en vervoerscentrumIn deze blogpost gaan we in op hoe onze topproducten voldoen aan de behoeften van belangrijke automerken zoals Isuzu (Jiangling, Qingling),DAMX, en de Grote Muur, zodat de voertuigprestaties en levensduur optimaal zijn.

Alomvattende onderdelenoplossingen voor toonaangevende automobielmerken

1Isuzu (Jiangling, Qingling)

Isuzu is een gerenommeerde naam in de sector van bedrijfsvoertuigen, met name voor zijn robuuste vrachtwagens.met inbegrip van die welke door Jiangling en Qingling zijn geproduceerdOns aanbod omvat:

 • Motorcomponenten:We bieden motoren van hoge kwaliteit en individuele onderdelen zoals krukassen, kamassen, zuigers en turboladers, zodat Isuzu-motoren optimale prestaties en betrouwbaarheid leveren.
 • Koelsystemen:Onze reeks radiatoren, waterpompen en thermostaten is ontworpen om de ideale motortemperatuur te behouden, oververhitting te voorkomen en efficiëntie te garanderen.
 • Chassis en ophanging:Onze duurzame schokdempers, besturingsarmen en busjes verbeteren de stabiliteit van het voertuig en het rijcomfort, waardoor Isuzu-trucks betrouwbaarder zijn op de weg.
 • Elektrische onderdelen:We leveren een breed scala aan starters, alternatoren en sensoren die een betrouwbare elektrische prestatie voor Isuzu-voertuigen garanderen.

2. DAMX

DAMX-voertuigen worden gevierd om hun duurzaamheid en prestaties.Onze aanbiedingen voor DAMX zijn::

 • Motoronderdelen:Van complete motorassemblages tot cruciale componenten zoals nokkenassen en zuigers, onze producten zorgen ervoor dat DAMX-motoren soepel werken.
 • Koeloplossingen:Betrouwbare radiatoren en waterpompen die helpen bij het handhaven van optimale motortemperaturen, waardoor de levensduur en prestaties worden verbeterd.
 • Ophangingssystemen:Hoogwaardige schokdempers, bedieningsarmen en andere onderdelen van de ophanging die de rijkwaliteit en veiligheid verbeteren.
 • Elektrische systemen:Essentiële elektrische onderdelen zoals starters, alternatoren en sensoren die zorgen voor een consistente en betrouwbare werking van het voertuig.

3De Grote Muur.

Great Wall is een belangrijke speler in de automobielindustrie, bekend om zijn duurzame SUV's en pick-ups.Ons productassortiment omvat:

 • Motorcomponenten:Robuuste motoronderdelen, met inbegrip van complete assemblages en afzonderlijke componenten zoals zuigers en krukassen, ontworpen om de prestaties en duurzaamheid van de motor te verbeteren.
 • Koelsystemen:Efficiënte radiatoren, waterpompen en thermostaten die een optimale motortemperatuur handhaven, oververhitting voorkomen en een soepele werking garanderen.
 • Chassis en ophanging:Superieure schokdempers, stuurarmen en andere onderdelen van de ophanging die het rijgedrag en het comfort van het voertuig verbeteren en ervoor zorgen dat het vlot rijdt.
 • Elektrische onderdelen:Betrouwbare starters, alternatoren, sensoren en andere elektrische onderdelen die een consistente voertuigprestatie garanderen.

Verbintenis tot uitmuntendheid en kwaliteit

Kwaliteit is de kern van alles wat we doen in Guangdong Huimen.ervoor zorgen dat elk product dat wij aanbieden aan strenge kwaliteitsnormen voldoetOnze toewijding aan uitmuntendheid omvat:

 • Strenge testen:Elk product wordt uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen voor prestaties en duurzaamheid.
 • Materiaal van hoge kwaliteit:We gebruiken alleen de beste materialen, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur van onze onderdelen gegarandeerd zijn.
 • Continu verbeteren:We verfijnen onze producten en processen voortdurend om de trends in de industrie te blijven volgen en te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Expertenteam en superieure klantenservice

Ons professionele team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service en ondersteuning.

 • Ingenieurs en technici:Onze ingenieurs en technici zijn experts in de automobieltechnologie, zodat onze producten innovatief en krachtig zijn.
 • Specialisten op het gebied van kwaliteitscontrole:Ons kwaliteitscontrole team test elk product streng om onze hoge normen te handhaven.
 • Vertegenwoordigers van de klantenservice:Onze vriendelijke en deskundige klantenservice is altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

Klantgerichte aanpak

Bij Guangdong Huimen zijn onze klanten onze hoogste prioriteit. We streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen door producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service aan te bieden.

 • Op maat gemaakte oplossingen:We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften.
 • Reactieve ondersteuning:U kunt een bericht achterlaten in de chatbox op onze website, en we zullen snel reageren om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft.

Conclusies

Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd. is toegewijd aan het leveren van superieure autoonderdelen voor toonaangevende merken zoals Isuzu, DAMX en Great Wall.En klanttevredenheid onderscheidt ons in de auto-onderdelen industrie.We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment producten te verkennen en de uitmuntendheid te ervaren die ons merk definieert.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken:Guangdong Huimen Industrial Co., Ltd.We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw automotive behoeften te vervullen met onze expertise en toewijding.

Evenementen
Contacten
Contacten: Miss. zhang
Contact nu
Post ons